Gandia acollirà la fase provincial del Campionat Autonòmic de Gimnàstica Rítmica este dissabte

L’edil d’Esports, Jesús Naveiro; l’entrenadora i presidenta del Club de Gimnàstica Rítmica Vida Gandia, Alicia Salcedo, i el secretari de l’entitat, Carlos Calvo, han presentat hui la fase provincial del Campionat Autonòmic de Gimnàstica Rítmica que tindrà lloc este dissabte, 24 de febrer.

L’esdeveniment començarà a les 9 hores i es durà a terme al poliesportiu municipal, al qual les persones de Gandia i els seus voltants hi podran accedir gratuïtament. “Anime tothom a gaudir de la bellesa d’este esport i la professionalitat de les gimnastes que s’esforcen diàriament. Esperem que siguen moltes les persones que s’acosten a veure el campionat des d’altres poblacions de manera que tindrem una nova oportunitat de donar a conéixer tot el que oferix Gandia als seus visitants”, ha comentat Naveiro.

Tal com ha explicat es tracta d’una fase en què s’espera acollir més de 320 esportistes de tota la Comunitat Valenciana que competiran a les diferents categories entre l’aleví (10 i 11 anys) i la juvenil (a partir de 16).

Cal destacar que, entre totes les gimnastes, només 20 de cada categoria podran passar al Campionat Autonòmic que tindrà lloc el pròxim 5 de març a Ontinyent, on, únicament 15 d’estes 20 viatjaran fins a Castelló per disputar el Campionat Nacional.

Pel que fa al Club Vita Gandia, Salcedo ha esmentat que estarà representat per la juvenil Claudia Granero i la infantil (de 12 a 14 anys) Julieta Viera. “Confiem que tindrem opcions d’arribar al podi malgrat que hi ha moltíssimes contrincants”, ha assenyalat.

El regidor socialista ha destacat la tasca de l’organització i la seua presidenta, que “ha mimat i preparat fins al detall més mínim perquè tant les gimnastes com els seus acompanyants, entrenadors i familiars, puguen gaudir de la jornada”.

Per acabar, ha agraït a la Federació Gimnàstica de la Comunitat Valenciana el fet que, una vegada més, haja escollit Gandia com a seu d’un campionat d’estes característiques i ha reafirmat el compromís del Govern local “per treballar per continuar atraient esdeveniments esportius que refermen el binomi turisme-esport i ens consoliden com una destinació de referència a l’hora d’organitzar esdeveniments del tipus que siguen”.