Gandia acollirà la tercera etapa de la Volta Ciclista Fèmines Copa Mediterrània

La regidora d’Esports,Lydia Morant, junt al president del Club Ciclista Triasport, Christian Climent, ha anunciat este matí que Gandia serà seu de la tercera etapa de la 1a edició Volta Ciclista Fèmines Copa Mediterrània Hyundai Koryo Car, disputada el dissabte 9 d’abril. La prova consta de 73,8 kilòmetres de recorregut (2 voltes de 36,9 km) amb l’itinerari Gandia – Palma de Gandia – Marxuquera – Ador – Villalonga – Potries – Gandia. Les categories Cadet i Màster tan sols realitzaran la primera volta, mentre que Junior, Sub-23 i Élite disputaran la distància sencera.

L’eixida serà a les 16.30 hores a l’avinguda del Raval, a l’altura de l’encreuament amb el carrer Legionari Bernabeu. Les dues categories que tan sols faran una volta se sumaran al primer pas per meta (vora les 17.30 hores). L’arribada a meta prevista per les més de 100 corredores inscrites serà a partir de les 18.20 hores, aproximadament. Una vegada finalitzada la prova, se celebrarà el lliurament de premis.

“Gandia continua promovent el ciclisme a la nostra ciutat: la setmana passada amb la marxa cicloturista ALE, anteriorment la Volta Ciclista Fèmines Comunitat Valenciana… Esta Copa Mediterrània que està més dirigida a categories inferiors”, ha explicat la regidora socialista. A banda, ha detallat que tot i que s’espera la participació de corredores de tot el territori nacional, “Gandia tindrà la seua representació amb Laia Canet, Aitana Calabuig i Alejandra Puente”.

Després de Dènia i Ondara, Gandia serà la tercera etapa d’una competició que completaran Picassent (21 maig), Carlet (28 maig), Castelló de la Ribera (18 juny) i Sueca (19 juny). “El ciclisme femení està en auge i hi ha un muntó de proves. Esperem anar consolidant-nos i augmentant amb els anys el nombre de corredores”, ha afirmat Climent. El president del Club Triasport ha conclòs agraint a l’Ajuntament per la seua ajuda sense la qual “la realització de la prova seria inviable”