Gandia acollirà més de 100.000 persones a la sisena edició del Pirata Beach Fest

La regidora de Cultura i Turisme, Balbina Sendra, i el promotor i director del Pirata Beach Fest, Duke Abengózar, han presentat este matí la sisena edició que acollirà Gandia del Pirata Beach Fest, que enguany se celebrarà del 10 al 13 de juliol. Un festival que, segons els organitzadors, congregarà més de 100.000 persones durant els quatre dies plens de música i diversió que s’han programat.

“El festival és una aposta forta i valenta per part dels organitzadors”, ha destacat Sendra, qui ha qualificat la seua permanència a la ciutat com una bona notícia. “És un festival ja consolidat, que creix any rere any, i que ja és un referent nacional que beneficia el comerç, l’hostaleria i la indústria dels allotjaments. Són milers les persones que s’acosten un o dos dies per veure els seus artistes preferits i enguany ja estem comprovant com els allotjaments noten la celebració d’este macroesdeveniment musical”. Finalment, l’edil socialista ha destacat el treball que s’ha realitzat des de l’organització perquè el concert de comiat de ZOO es puga fer a la seua ciutat, Gandia.

D’altra banda, el promotor ha expressat la seua satisfacció per l’acollida i ha destacat que el Pirata s’ha consolidat després d’haver nascut com “un projecte menut que s’ha convertit en el segon festival més important de rock i rap només superat pel ViñaRock. Els abonaments ja estan esgotats i les entrades per al dissabte també. Queden poques per al dijous i el divendres que, suposem, s’esgotaran entre hui i demà”.

Abengózar ha explicat que “tot està en marxa. Dimecres ja tindrem la zona d’acampada amb 5.000 persones i ens consta que la demanda de càmpings, apartaments i hotels és molt alta perquè l’edat dels assistents ha augmentat i demanen un altre tipus d’allotjaments”.