Gandia activa l’augment del servei de taxis per cobrir la demanda d’estiu i esdeveniments festius

Gandia ja disposa de més servei de taxis durant l’estiu i en esdeveniments massius com el Pirata Beach Fest o la Fira i Festes. La mesura, anunciada el mes de novembre passat per l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, permet l’ampliació de la prestació de servei de taxis i augmenta també l’oferta des de municipis propers a Gandia, tal com consta en la resolució del 20 de maig de la Direcció General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

La regidora de Mobilitat, Trànsit i Transport Públic, Lydia Morant, ha explicat que “la Generalitat Valenciana va autoritzar ja en la legislatura passada a aquells que tenen la llicència de taxi per a l’àrea de prestació de taxi de la Safor (Gandia, Tavernes i Oliva) perquè puguen recollir viatgers en determinades dates i quan se celebren esdeveniments d’una magnitud considerable”.

Segons l’edil, es generarà una oferta als municipis costaners de la Safor per als caps de setmana de juliol i agost des de les 21.00 hores de dissabte a les 07.00 hores de diumenge; la Nit de Nadal de les 21.00 hores del 24 de desembre a les 07.00 hores del 25 de desembre; i Cap d’Any des de les 21.00 hores del 31 de desembre a les 07.00 hores de l’1 de gener. Esta prestació també s’ampliarà durant la celebració del Pirata Beach Fest del 10 al 13 de juliol i durant la Fira i les Festes.

“L’objectiu al final és que una ciutat turística necessita tindre un servei que satisfaça les necessitats. És evident que Gandia no és la mateixa a l’hivern que a l’estiu i, si tenim més població, necessitem millor i més servei”, ha detallat la regidora socialista, qui ha afegit que “amb esta actuació s’està fomentant la mobilitat sostenible amb el transport públic dels taxistes”.