Gandia acudix a Fitur per posar en valor tots els seus atractius turístics

El regidor de Turisme i Platges de l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha presentat este matí als mitjans de comunicació la programació i els continguts que la nostra ciutat presentarà la setmana vinent, del 19 al 23 de gener, a la 46a edició de la Fira Internacional de Turisme (Fitur) de Madrid. Prèviament, totes les iniciatives que es presentaran s’han donat a conéixer als representants del sector i grups polítics a la Mesa de Turisme celebrada hui al saló de plens.

Mascarell ha recordat que durant el passat any, la nostra ciutat va participar en un total d’11 fires de turisme i que són 20 on participa d’alguna manera. “Però Fitur és l’aparador principal i tradicional. Tenim moltes esperances dipositades en esta edició on realçarem la destinació de sol i platja, però també amb l’ambició de demostrar que tenim moltes més coses per oferir”.

L’edil socialista ha explicat que dimarts que ve tindrà lloc la presentació de la revista ‘Visit Gandia’ i que esta tindrà lloc a Madrid en el marc de Fitur. “En un moment on s’aposta per la digitalització dels continguts, cosa que farem paral·lelament per a esta guia de 120 pàgines on la il·lustració (realitzades per Marta Sevilla) i les imatges tindran un paper molt important. Tot això amb la finalitat de transmetre experiències vitals que seduïsquen el visitant i que dirigirem a touroperadors, influenciadors i professionals”, ha destacat.

El segon aspecte que ha destacat Mascarell ha estat la renovació d’imatge i espais que està patint la platja gràcies al Pla de Sotenibilitat Turística i va incidir que durant la Fira “aprofitarem per a posar en valor noves infraestructures i incidir en la importància de l’esport i la gastronomia”.

Sobre l’estand, el responsable de Turisme ha explicat que s’emmarca dins de l’espai de l’Agència Valenciana de Turisme, però que tindrà un pes específic, ja que Gandia és la primera destinació de sol i platja de la província. “Visualment, és un estand que ens possibilita vendre una experiència de vacances gràcies al pes de la fotografia. S’identificarà la nostra ciutat, però les persones en seran les protagonistes”.