Gandia acull del 5 al 8 d’octubre el XVII Campionat d’Espanya de ‘corcheo-mar’

Gandia acollirà el XVII Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques i la concentració nacional de ‘corcheo-mar’, en categoria absoluta del 5 al 8 d’octubre. Es tracta d’una prova que a més és classificatòria per al Campionat d’Europa del pròxim any. Jesús Naveiro, regidor d’Esports, acompanyat pel president de la Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana, José Segura, i José Estruch, president del Club de Pesca Gandia, han explicat en roda de premsa els detalls de la competició.

La competició constarà de tres mànegues de quatre hores cadascuna. Des de dijous està prevista l’arribada dels esportistes, el lliurament de credencials i l’acte d’obertura. La cloenda i el lliurament de trofeus serà el dissabte 7 d’octubre a partir de les 19 hores.

“Una vegada més tornem a demostrar que Gandia està preparada per a acollir esdeveniments de gran envergadura en múltiples disciplines. Volem agrair la implicació del club local i les federacions a l’hora d’escollir-nos com a seu per allotjar esdeveniments esportius com este”, ha afirmat Naveiro.

Per part seua, Estruch ha agraït a les federacions valenciana i l’espanyola. “Ens sentim honrats per l’elecció i intentem assolir tots els objectius que ens marquen les federacions. Saben que Gandia és casa seua i que el nostre club, en esta ocasió, representa el 50% dels representants de la Comunitat Valenciana en este campionat”, ha indicat.

José Segura ha agrait al consistori i al club la seua implicació. “A Gandia tenim unes excel·lents instal·lacions i prova d’això és que en esta edició comptem amb 71 esportistes procedents de 10 comunitats autònomes. Gandia és un referent en la disciplina del ‘corcheo-mar’. N’és una prova que tenen un doble campió d’Europa a la figura de Vicente Giner”.

Finalment, s’ha destacat la propera participació per part de Jorge Calabuig Méndez al Campionat del Món de Mar-Costa a celebrar a Holanda el pròxim mes d’octubre.