Gandia acull el Grand Prix Internacional d’Halterofília 2021 este divendres i dissabte

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada de l’entrenadora de l’AC Halterofília Gandia, Yolanda Aparici, ha presentat el Grand Prix Internacional Ciutat de Gandia 2021, que es desenvoluparà els dies 24 i 25 de setembre al Pavelló d’Halterofília de la ciutat.

Hi participen 80 esportistes, 17 locals, de 7 clubs valencians (Gandia, Tavernes, Sant Vicent del Raspeig, Alacant, Alzira, València i Cabanyal); 5 d’altres territoris (2 de Madrid, 1 de Múrcia, les Illes i Astúries). A més, la presència internacional enguany, a causa de la pandèmia, només estarà formada per 2 equips portuguesos.

El divendres 24 de setembre hi haurà dues tandes a partir de les 17 h, en la qual participaran les esportistes valencianes en diferents categories. Dissabte hi haurà 3 tandes al matí (a partir de les 9 h) i 3 a la vesprada (16.00 h), amb la presència dels equips d’altres autonomies i internacionals.

“Cal agrair a l’AC Halterofília Gandia l’esforç organitzatiu d’aquest esdeveniment internacional a la nostra ciutat, que sempre és important, no només des del punt de vista esportiu, sinó turístic, perquè atrau moltes persones que pernocten i consumeixen a Gandia”, ha destacat Morant.