Gandia acull este cap de setmana el VIII Campionat d’Espanya ‘Solo Danza’

La regidora d’Esports, Lydia Morant, al costat del president de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana (FPCV), Vicente Martí, i Patricia Tío Enguix, vicepresidenta del Club d’Hoquei Gandia, ha presentat el VIII Campionat d’Espanya ‘Solo Danza’ 2021 en categories aleví, infantil i cadet que es desenvolupa des de hui fins al pròxim dissabte al pavelló municipal del poliesportiu de Gandia.

En primer lloc, Lydia Morant ha volgut agrair al Club i a la Federació Espanyola de Patinatge la decisió de portar a la nostra ciutat este campionat nacional. “Un esdeveniment que suposarà que durant tots estos dies prop de 400 persones de tota Espanya acudiran a la nostra ciutat i pernoctaran en els nostres hotels”. La regidora socialista també ha destacat que hi haurà públic a les grades del pavelló municipal, ja que la normativa permet fins a un 50% d’aforament (300 espectadors). L’edil també ha destacat l’esforç que realitza el Club local a l’hora d’organitzar este tipus de competicions i ha desitjat sort a Irene Castellá, patinadora del club gandià que participarà en el Nacional.

Per la seua banda, Vicente Martí ha agraït la col·laboració i les facilitats que aporta el consistori gandià per a organitzar este tipus d’esdeveniments i sobre el Club d’Hoquei Gandia ha incidit en la tasca que està fent amb el patinatge. Pel que fa als protocols que s’han d’aplicar, Martí ha informat que “s’aplicaran amb rigor però sent raonables. Volem que hi haja públic però amb seguretat. El nostre personal té molta experiència en la posada en marxa de protocols i fins al moment no hem tingut cap incidència en cap competició”. Sobre la modalitat de ‘Solo Danza’, el president de la Federació ha explicat que es tracta d’un patinatge “molt més espectacular que pot agradar a les persones que no siguen coneixedores de l’esport”. Martí també ha posat en valor que Gandia és “un lloc on els visitants tenen moltes coses a fer i veure. És un valor afegit a l’hora de decidir el lloc on se celebren competicions com esta”.

Finalment, Patricia Tío ha destacat que Irene Castellá serà la patinadora que represente al Club d’Hoquei Gandia en el nacional i que ho farà en categoria aleví. “Fa poc que practica esta modalitat i serà el seu debut en un Nacional. Esperem que totes les patinadores se senten com a casa i que puguen gaudir del campionat”, ha indicat.