Gandia acull este cap de setmana la final del Circuit d’Hivern de Vòlei Platja de la Comunitat Valenciana

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada per Arturo Ruiz, president de la FVBCV, i Núria Pla, directora tècnica de la FVBCV, han anunciat que la platja de Gandia acollirà aquest cap de setmana la final del Circuit d’hivern de Voleibol Platja de la Comunitat Valenciana. En concret, dissabte 8 d’abril serà el torn de l’Amateur i Sènior masculí, femení i mixte i diumenge 9 el 2×2 masculí i femení.

El Circuit d’hivern de Voleibol Platja de la Comunitat Valenciana posa el punt final aquest diumenge 9 d’abril a Gandia en una gran final apassionant en la qual es decidiran els campions autonòmics. La sisena i penúltima prova del circuit disputada el passat diumenge a Oropesa del Mar va estar marcada pel vent i el gran nivell en ambdós quadres.

«Hi haurà dues jornades diferenciades, la del dissabte dirigida a un públic més amateur i la del diumenge que anirà destinada, amb un nivell professional, als millors classificats del rànquing», ha expressat la regidora.

A més, hi haurà participants d’àmbit internacional i inclòs olímpics com poden ser:
-Raúl Mesa, campió d’Europa, del món i olímpic a Pekín
-Igor Hernández, olímpic a Londres
-Olga Mateeva, campiona d’Espanya en tres ocasions i jugadora internacional.

«El fet de tindre participants d’aquest renom fa que les imatges que es puguen compartir a les xarxes o tindre’ls ací fa que es puga extrapolar la imatge de Gandia vinculada al turisme esportiu d’una manera molt positiva», ha afegit Morant.

L’edil socialista ha aprofitat per a convidar a la ciutadania que aquesta setmana està visitant la platja de Gandia aprofitant les vacances de Setmana Santa «a acudir a un esdeveniment de gran prestigi com aquest perquè jo he estat en altres ocasions i puc assegurar que és un espectacle veure jugar a aquests professionals».

Per la seua part, Pla ha agraït a l’ajuntament «per estar sempre recolzant el vòlei en cadascuna de les proves que es realitzen». A més, pel que fa a la part tècnica, ha explicat que «la prova del dissabte serà més de promoció de l’esport i diumenge ja serà competició federada amb la prova final d’un circuit de set proves amb el desenllaç a Gandia».

Les semifinals del Circuit d’Hivern començaran el diumenge a les 16.00h i la final conclourà al voltant de les 17.30h amb la posterior entrega de premis.

Finalment, Ruiz ha destacat que «aquesta és una competició oficial, reconeguda per la normativa legal de la mateixa Federació Autonòmica i Nacional, atés que la puntuació dóna pas als millors jugadors a puntuar en el campionat nacional i poden classificar al Campionat d’Espanya».

«Estem treballant molt en la promoció del vòlei platja i distingim clarament entre les competicions amateurs promogudes per clubs i les no oficials, però que enriqueixen la pràctica del vòlei platja a tots els nivells», ha afegit el president.