Gandia acull l’acte central de campanya amb el candidat López Aguilar

L’acte central de la campanya dels socialistes de la Safor-Valldigna tindrà lloc el dimarts 20 de maig a la plaça Rei en Jaume I de Gandia a partir de les 20 hores.

L’exministre i actual número 4 del PSOE per al Parlament Europeu explicarà la importància d’aquestes eleccions i el canvi que el seu partit proposa per a Europa.

Els socialistes de Gandia encaren la recta final de la campanya amb l’objectiu de mobilitzar a la ciutadania per a promoure un canvi a Europa que continue a Espanya, a la Comunitat Valenciana i a Gandia. 

 

El PSPV-PSOE de Gandia ha encetat hui la darrera setmana de campanya electoral abans de la cita del diumenge 25 de maig amb actes a peu de carrer. No obstant, la cita més important de la setmana tindrà lloc demà mateix, amb la celebració de l’acte central de campanya dels socialistes de la comarca de la Safor-Valldigna. Un míting que tindrà lloc demà dimarts, 20 de maig, a partir de les 20 hores a la plaça Rei en Jaume I, també coneguda com la plaça dels Colomets.

El gran convidat per a l’acte a Gandia serà el candidat número 4 de la llista socialista per al Parlament Europeu, Juan Fernando López Aguilar. Qui fóra ministre de Justícia del govern Zapatero serà l’encarregat d’explicar a la ciutadania la importància d’aquestes eleccions europees, de les quals eixirà el Parlament Europeu amb més capacitat de decisió de tota la història.

Amb una dilatada experiència com a europarlamentari, López Aguilar resumirà a Gandia les claus d’un programa socialista que demana un canvi profund en la Unió Europea. Un canvi que se centrarà en tornar a posar el focus d’atenció a les persones i no a les entitats bancàries, com ho ha fet en els darrers anys de crisi el govern de la dreta europea. Així, els socialistes proposen la creació d’una troica social que es preocupe per tal que els països garantisquen la igualtat i el benestar dels ciutadans europeus per damunt de qualsevol altre interès empresarial o financer.

Els socialistes proposen mesures bancàries, econòmiques, socials, educatives i de foment de l’ocupació juvenil per a garantir una Europa amb rostre, sensibilitzada amb les persones, el medi ambient i la sostenibilitat. En definitiva, un programa, el del PSOE, que pretén promoure un canvi. Un canvi que els socialistes de Gandia agafen amb il·lusió, perquè tal i com explicaran a la ciutadania en aquesta darrera setmana de campanya, serà un canvi que en un any arribarà a la Comunitat Valenciana, a Gandia i a la resta d’Espanya.

Al míting també participaran els secretaris generals local i comarcal, José Manuel Orengo i Tere Reig, respectivament, que donaran al discurs dels socialistes un punt de vista més centrat en l’àmbit proper.