Gandia acull una nova edició de la iniciativa ‘Levántate Corriendo’

La regidora de Turisme, Platges i Promoció Exterior, Balbina Sendra, l’edil d’Esports, Jesús Naveiro, i la presidenta del Club de Córrer El Garbí, Lourdes Vidal, han presentat hui una nova edició del programa ‘Levántate Corriendo’. La iniciativa consistix en diversos dies d’entrenament en què els participants faran rutes d’entre 8 i 9 quilòmetres. “No cal tindre una excel·lent condició física per fer-les, ja que tots els recorreguts seran d’una dificultat baixa”, ha assenyalat Naveiro, qui ha afegit que “a més, independentment del seu ritme de carrera, cap de les persones inscrites es quedarà sola en cap moment, perquè sempre hi haurà algun membre del Garbí per acompanyar-les”.

Sobre la proposta, Sendra ha esmentat que “és una altra raó perquè la gent de fora vinga a Gandia i es tracta d’un projecte que dinamitza la nostra ciutat” i ha destacat “esta simbiosi que hi ha entre la regidoria d’Esports i el departament de Turisme”.

Per part seua, la presidenta del Club ha comentat que “a tots els corredors els agradaria que les ciutats que visiten els mostraren llocs per continuar practicant el seu esport mentre fan turisme”, i ha afegit que es tracta de l’oportunitat perfecta per promocionar-ne d’altres esdeveniments com la Mitja Marató & 10K Ciutat de Gandia i la Sant Silvestre.

Pel que fa als horaris, totes les eixides seran des de la rotonda del Club Nàutic de la platja (Passeig Maritim Neptú, núm. 2) a les 8.30 hores i, a excepció del 10 d’agost, es duran a terme cada dissabte d’entre el 13 de juliol i el 17 d’agost. Tal com ha explicat l’edil, cada camí estarà guiat per diversos membres del club organitzador i recorrerà “paisatges i llocs extraordinaris i emblemàtics de la ciutat com l’Alqueria del Duc, el port de Gandia, la platja de Venècia, etc.”.

Pel que fa als preus, les inscripcions de cada ruta per separat costen 4 euros, mentre que apuntar-se a totes costa 11 euros. L’import inclou el servei d’avituallament amb fruita i aigua, assegurança d’accidents, guia i samarreta. La gent interessada a apuntar-s’hi pot fer-ho al web del Club, on també hi ha més informació sobre cadascuna de les rutes.