Gandia amplia els centres on es podrà consultar el cens electoral

Gandia 5 de maig 2016.- El Regidor Delegat d’Administració, Modernització i Govern obert, Jose Manuel Prieto, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per informar del dispositiu informatiu que l’Ajuntament de Gandia posarà en marxa de cara a la celebració de les pròximes eleccions generals.

Des del 9 al 16 de maig, els llistats del cens, estaran a l’abast de tots els ciutadans perquè es puga consultar, reclamar o modificar, en cas d’error o omissió en el contingut de les dades personals dels ciutadans. En aquesta ocasió, la consulta es podrà realitzar a les oficines del padró recentment traslladades al carrer Carmelites nº2, a través del web http://cens.gandia.org o utilitzant un codi QR. Com a novetat, s’han ampliat els centres on els ciutadans podran comprovar les seues dades, ja que s’han habilitat espais per a aquesta finalitat en els centres socials de Corea, Grau, Raval, El·líptica, Benipeixcar i Beniopa.

Jose Manuel Prieto ha informat que “les oficines del padró obriran ininterrompudament, inclosos dissabtes i diumenges en horari de 08.00 a 20.00 hores entre els dies 9 i 16 de maig. Allà s’informarà els ciutadans si figuren o no, com solucionar els possibles problemes en les dades i en quin col·legi electoral i en quina taula hauran d’exercir el seu dret al vot”.

Igual que va passar en els passats comicis, seran 41 els col·legis electorals i 73 les taules.