Gandia amplia la gestió dels tràmits als quioscos digitals

El regidor de Govern Interior i Coordinació Administrativa, José Manuel Prieto, ha anunciat este matí davant dels mitjans de comunicació la incorporació del tràmit del DARDE als quioscos digitals de l’Ajuntament de Gandia. Així, a partir de hui, les persones interessades a renovar la situació de cerca activa d’ocupació ja poden realitzar esta gestió en les dependències municipals. D’esta manera, este tràmit, que comptarà amb un vídeo explicatiu, se suma als canals electrònics de LABORA i la Generalitat Valenciana amb un simple clic i la corresponent acreditació personal.

Prieto ha destacat que el DARDE és el quart tràmit que incorpora l’Ajuntament als quioscos digitals “en una línia ascendent de tramitació electrònica”, una tendència que ha superat la via presencial. Este indicador, assegura, mostra que l’Ajuntament de Gandia sap respondre a les peticions de la ciutadania i complementar les demandes telefòniques.

L’edil socialista també ha posat de manifest la necessitat d’estalviar temps i costos a la ciutadania en una situació tan complicada com la que estem vivint: “Després del primer estat d’alarma necessitem estar més a prop del ciutadà, però, sobretot, prestar una atenció integral més eficaç. Això, com a ajuntament, suposa un estalvi de costos per a l’Administració. Ens estem estalviant despesa pública i estem estalviant costos de temps i de diners als ciutadans de Gandia que necessiten eixa atenció integral que els dona, pràcticament, tant la presencial, com l’electrònica”.

 

75.000 HABITANTS

Finalment, Prieto ha informat que la revisió de les xifres del padró municipal de Gandia augmenta sensiblement respecte a l’any passat i se situa en 75.798 habitants.