Gandia amplia la seua oferta turística el mes de setembre amb un gran ventall d’activitats

Amb l’objectiu de desestacionalitzar el turisme d’estiu de juliol i agost, des del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia continuen apostant per iniciatives que amplien la rebuda de turistes durant el mes de setembre. Tal com ha explicat el regidor socialista, Vicent Mascarell, a més d’oferir un gran ventall d’activitats, destaca també en l’aplicació d’iniciatives com la campanya de comunicació que promociona el municipi en els trajectes amb Renfe entre Madrid i Gandia; o les diverses accions que es portaran a terme per a commemorar el 27 de setembre, Dia Internacional del Turisme.

‘Con 22 días de sol en septiembre aún aguantas el broceado en Gandia’ és la frase que poden llegir al respatler dels seients els passatgers dels trens entre Madrid i València este mes. És una més de les accions que es porten a terme en la campanya de comunicació en distints suports fruit del conveni entre Renfe i l’Ajuntament de Gandia. “També es projectarà un vídeo promocional en els viatges d’anada i tornada. Parlem de 20 trens i cadascun dels vagons té 360 places”, ha explicat Mascarell. L’objectiu, ha afegit, “és donar a conéixer el municipi gandià com una destinació turística possible més enllà del juliol i l’agost”.

Com a mitjana dels últims 10 anys es compten 22 dies de sol a Gandia. “Això possibilita que les previsions de reserves es consoliden i pensem que, en termes generals, podem estar en un dels millors setembres dels últims anys”, ha destacat Mascarell. Així mateix, ha apuntat a la col·laboració amb el sector hoteler i hostaler: “Al llarg del mes de setembre hem tancat campanyes amb els principals suports dels turoperadors d’Espanya. Totes les accions les hem treballat i consensuat amb estos sectors».

Tot i que la intenció de la campanya de comunicació amb Renfe és seduir al públic més fidel, que és el de Madrid, les últimes dades evidencien que Conca també ha convertit a Gandia en la seua destinació preferent. Per esta raó, segons ha avançat el regidor, en el marc del Dia Internacional del Turisme del 27 de setembre es portarà a terme una «acte simbòlic i preferencial» en el municipi manxec. D’altra banda, a Gandia també s’oferiran un gran ventall d’activitats com són unes jornades de portes obertes al patrimoni.

L’objectiu de totes estes actuacions “és desestacionalitzar i donar a conéixer que l’estiu va més enllà dels mesos de juliol i agost”. Al llarg d’este mes, s’oferirà als turistes del territori espanyol una ampla gamma d’activitats, però també es treballa amb campanyes de xarxes socials per a fidelitzar el públic de les Comarques Centrals que visita la ciutat els caps de setmana. «Tot açò sense obviar la mirada internacional que continua en octubre, quan Gandia estarà present a les principals fires del món», ha conclòs el regidor socialista.