Gandia aposta pel turisme anglés a la World Travel Market de Londres

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, acompanyat per tècnics del departament de Turisme ha participat en la World Travel Market de Londres, la fira més gran del sector en l’àmbit mundial que s’ha celebrat durant esta setmana. La participació ha estat possible gràcies al paraigua de Comunitat Valenciana, a l’estand de València Turisme. És un esdeveniment turístic de màxim abast i interés per a Gandia, ja que els anglesos suposen el segon mercat de turistes estrangers a la nostra ciutat, després dels francesos.

Durant la fira, s’han mantingut reunions amb diferents turoperadors i agències de viatge com Tour10, Avoris, Easyjet Hollidays o Expedia entre d’altres, a més de les cadenes hoteleres Magic Costa Blanca i hotels RH, que també han estat presents a la fira.

D’esta manera i amb la presència de Gandia des de fa més de dotze anys a World Travel Market, la ciutat reforça la seua imatge mostrant-la al focus del principal emissor de turistes a la Comunitat Valenciana. Segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), Gandia va rebre durant els mesos de juny, juliol i agost d’enguany un total de 27.139 turistes estrangers. Els ciutadans francesos van ser els més nombrosos (4.597), seguits dels anglesos (3.245), alemanys (2.120) i portuguesos (2.150) com a principals emissors.

Després de la Fira, l’edil socialista ha mostrat la seua satisfacció per la feina desenvolupada durant estos dies i ha anunciat que “amb l’objectiu d’internacionalitzar el turisme que visita la nostra ciutat, a partir de l’any que ve les xarxes de Visit Gandia també estaran en anglés. És una iniciativa positiva que estem convençuts tindrà el seu impacte en la quantitat de ciutadans britànics que ens visiten perquè hem comprovat que tant el web com els materials que repartim en anglés tenen bona acollida. Som una destinació consolidada en l’àmbit nacional i la nostra possibilitat de créixer és a la internacionalització. En un món ple d’incerteses, el turisme estranger està buscant seguretat i Gandia la pot oferir”.