Gandia aprova 307.000 euros en ajudes directes al sector turístic

El coportaveu del Govern de Gandia, José Manuel Prieto, ha informat hui que la Junta de Govern ha aprovat hui tota la tanda d’ajudes directes de l’Ajuntament de Gandia per al foment de l’activitat turística enfront de la crisi sanitària. Una convocatòria on es recollien tres capítols diferenciats d’ajudes: per a establiments hotelers i càmpings, per a empreses turístiques amb la distinció SICTED i per a espais i recursos de caràcter turístic.

Tal com ha informat l’edil socialista, l’Ajuntament de Gandia va ser dels primers a posar en marxa una línia d’ajudes en exclusiva per al sector turístic, una iniciativa treballada en el si del Consell Econòmic i Social i que també va comptar amb el suport i participació del mateix sector turístic. Una vegada analitzades les peticions, les ajudes ascendixen a un total de 307.000 euros i tindran 36 beneficiaris: 20 destinades a establiments hotelers i càmpings, 14 a empreses turístiques amb la distinció SICTED i 2 a espais i recursos de caràcter turístic.

Fora d’estes empreses, hi ha 10 sol·licituds que han quedat fora de la línia d’ajudes perquè encara estan pendents de resoldre algun problema amb la documentació. Sobre estes peticions, Prieto ha destacat que “com en altres ocasions, no rebutjarem estes peticions. Hem donat un nou termini als sol·licitants perquè solucionen i esmenen la documentació que han presentat”

Sobre estes ajudes, Prieto ha recordat van en la línia d’impulsar els sectors econòmics afectats per la pandèmia i d’ajudes a les empreses per a pal·liar els efectes econòmics negatius de la covid-19. “Farem tot el que siga necessari i les vegades que siga necessari per a seguir en esta línia d’ajudes als sectors productius de la ciutat”, ha assenyalat.