Gandia aprova els pressupostos de 2022 i la plantilla de personal

Este matí en un ple extraordinari de l’Ajuntament de Gandia s’han aprovat els pressupostos 2022 de la ciutat i la plantilla de personal per a enguany. Concretament, el ple extraordinari ha aprovat amb els vots a favor de PSPV-PSOE i Compromís Més Gandia Unida, l’abstenció del regidor no adscrit i els vots en contra de PP els pressupostos per 2022.

D’altra banda, també ha tirat endavant amb els vots favorables dels grups municipals que integren el govern, l’abstenció del regidor no adscrit i els vots en contra del PP, la plantilla de personal per a enguany, dos documents que marquen el funcionament del consistori durant els pròxims 12 mesos.

El principal acord ha estat l’aprovació del pressupost per a este exercici que ascendix a 90 milions d’euros. Té totes les despeses necessàries cobertes i alhora contempla la major partida per a inversions dels darrers anys, xifrada en 6,6 milions d’euros de les arques municipals. A esta quantitat, s’han de sumar  totes les inversions que està previst arriben d’administracions superiors i de la col·laboració públic-privada.