Gandia atorga 40.000 euros en ajudes a les associacions musicals

El vicealcalde de Gandia, Josep Alandete, i el coportaveu del Govern local, Miguel Ángel Picornell, han comparegut hui per donar compte dels principals acords de la Junta de Govern.

El principal dels punts acordats és la concessió de subvencions directes a l’Associació Centre Musical Beniopa (15.000 euros), a l’Associació Musical Grau de Gandia (10.000 euros) i a la UAM Sant Francesc de Borja (15.000 euros). Totes tenen com a objectiu col·laborar amb estos col·lectius perquè continuen desenvolupant la seua tasca de difusió i ensenyament de la música.

Un altre aspecte que s’ha informat és la sol·licitud feta a la conselleria per modificar els dies hàbils d’enguany perquè el 19 de març deix de ser festiu en favor del dia de Sant Vicent.

Picornell també ha explicat que s’ha donat tràmit a la sol·licitud a l’Entitat de Sanejament d’Aigües (EPSAR) del finançament ordinari del trienni 2020-2022 corresponent a l’any 2021 i s’han sol·licitat un total de 146.000 euros a la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica per cometre els treballs de reparació d’un pou al col·lector situat al carrer Clot de la Mota