Gandia avança en el procés de millora del CPEE Enric Valor

La regidora delegada d’Educació, Carmen Fuster i tècnics municipals han visitat el CPEE Enric Valor acompanyats per representants de les empreses constructores interessades en realitzar els treballs de rehabilitació, millora i ampliació de centre.

Una actuació que s’emmarca dins de Pla Edificant que compta amb un pressupost de 530.416,70 € i contemplen l’ampliació del menjador escolar, la construcció de dues aules que substituiran les dues prefabricades que ja existien al centre, ampliació de l’aula PCI, substitució del paviment cautxú en zona joc infantil o la instal·lació i reposició de tendals, entre altres accions.

Després de la visita, Carmen Fuster ha afirmat que “continuem fent passos dins del Pla Edificant amb l’objectiu de reformar, millorar i ampliar els centres educatius públics de la ciutat. Hui hem rebut a les empreses interessades a participar en el procés de licitació que finalitzarà el 28 d’agost“. Fuster va incidir en la premissa que “l’educació és la major política econòmica i social que podem desenvolupar des d’una institució. Per això, seguirem treballant per aconseguir que els nostres centres siguen millors i aconseguim una educació de qualitat per a tots“.