Gandia cedix el Centre Cívic de Roís de Corella per a seguir avançant en el procés de vacunació contra la covid-19

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pel vicealcalde, Josep Alandete, i la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, van visitar ahir el Centre Cívic Roís de Corella. Un espai que el consistori ha cedit perquè continue avançant el procés de vacunació contra la covid-19. Tal com han informat des del Departament de Salut de Gandia, els dies 26 i 27 de gener es procedirà a la vacunació de 8.30 a 15 hores i de 15.30 a 20.30 hores, mentre que divendres 28 l’horari serà de 8.30 a 14.30 hores.

Les persones que poden acudir a rebre la seua vacuna són aquelles que complisquen els requisits següents:
– Vacunades amb Janssen pendents de dosis de record
– Persones pendents de la segona dosi
– Persones sense cap vacuna
– Persones majors de 60 anys pendents de dosi de record
– Personal docent amb dues dosis d’AstraZeneca i pendents de dosi de record

També hi podran acudir aquelles persones que reben l’SMS amb la convocatòria. Seran les persones entre 40 i 59 anys que tinguen dues dosis inoculades.

Després de la visita, l’alcalde va explicar que després de la tornada progressiva a la normalitat ja no era possible continuar fent servir el Museu Faller i que, juntament amb la Conselleria de Sanitat, s’ha buscat este nou espai. “És un espai ampli i confortable on les 6.400 persones que està previst que es vacunen en els pròxims dies podran fer-ho amb totes les garanties”.

Sobre la cessió, Prieto va incidir que “no hi ha millor política per a la prevenció que, a més de la responsabilitat, continuem insistint en la vacuna per ampliar la protecció dels nostres ciutadans. Creiem que l’ajuntament ha de col·laborar en esta prioritat juntament amb la conselleria per, una vegada superada la part més complexa de la pandèmia, assumir un nou escenari”.

Per la seua banda, Cristina Altur, directora d’Infermeria d’Atenció Primària va voler agrair al consistori gandià “la sensibilitat que ha demostrat amb la cessió d’este espai per a continuar avançant en la vacunació, ja que este reforç afecta a més població i els centres de salut no podien assumir el ritme necessari”. Altur també ha agraït a la ciutadania la seua participació en el procés de vacunació.