Gandia cedix l’escoleta de la platja a la Fundació Mira’m

Liduvina Gil, regidora de Sanitat i Polítiques Saludables; María Isabel Samblás Beteta, directora general de la Fundació Mira’m; i Manuel Martín González, director de centre, han formalitzat la cessió gratuïta a 30 anys, revisable cada 4 anys, del local municipal situat al carrer de la Bova (antiga escoleta de la platja), fent el lliurament de les claus de l’immoble.

Mira’m Fundació de la Comunitat Valenciana és una entitat d’iniciativa social i sense ànim de lucre que sorgix el 2004 a través de la inquietud de famílies i professionals relacionats amb el món del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA). El projecte de Mira’m es va dissenyar amb la intenció de donar suport a persones amb TEA, així com a les seues famílies, al llarg de cadascuna de les etapes de la vida. Actualment, l’entitat dóna suport a més de 190 famílies mitjançant els diferents serveis que oferix des dels seus centres de València i Gandia, acompanyant a persones amb més o menys necessitat de suport al llarg de l’ampli espectre de l’autisme.

Després de la cessió de les claus, Liduvina Gil, va expressar la seua satisfacció per l’acord, ja que suposa que els xiquets i xiquetes que participen en el projecte tindran una continuïtat en els seus estudis. Tal com ha explicat la regidora socialista, fins ara, una vegada finalitzada l’ESO, els alumnes ja no podien continuar en el sistema, un aspecte que solucionem amb esta cessió“.

Per la seua banda, la directora general de la Fundació Mira’m va voler agrair al consistori gandià i a Liduvina Gil l’acord: “Esta cessió dóna una oportunitat a moltes persones de créixer i d’estar cada vegada més desenvolupats en la societat”.