Gandia celebra amb èxit una Nit de Sant Joan amb rècord d’afluència

La regidora de Turisme, Platges i Promoció Exterior, Balbina Sendra, ha valorat positivament l’acollida que ha tingut tota la programació organitzada des del consistori amb motiu de la Nit de Sant Joan: 
”Hem tingut una de les nits de Sant Joan amb més afluència dels últims temps per no dir la que més i, malgrat tot, s’ha saldat sense pràcticament incidents destacables. Des del sector ens han mostrat la seua satisfacció pel resultat de la nit i des de hui ja ens posem a treballar amb ells perquè la pròxima celebració siga encara més exitosa. I és que milers de persones es van acostar ahir per celebrar la nit més màgica de l’any i encendre les fogueres, donant a la platja de Gandia una imatge incomparable”.

La programació d’activitats es va iniciar a les 22.30 hores amb l’animació musical al llarg del passeig marítim de Neptú. D’una banda, la Batukada Kum Kum Tra, va partir des de la zona de la Ducal cap a la foguera municipal, mentre que el grup musical Ves i Gitat de Beniopa, va fer el mateix des del Moll dels Borja. Posteriorment, va tindre lloc el llançament del castell de focs artificials des de l’escullera Nord del Port i la cremà de la foguera situada entre els carrers Illes Balears i Illes Canàries on van assistir l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, així com la responsable de Turisme i altres representants del consistori. Per finalitzar, l’escenari 1 situat al carrer Alcoi va acollir l’actuació musical Indie-Remember dels Dj’s Miss Glass & Garrik on es van congregar centenars de persones, mentre els xiringuitos de la platja van celebrar diverses activitats per gaudir d’esta jornada festiva.

Pel que fa a les incidències, la nit va discórrer amb normalitat i sense incidents destacables, tal com ha informat la Policia Local. Només hi va haver sis atencions de Creu Roja per diversos motius fins a les tres de la matinada.

D’altra banda, el dispositiu especial de neteja dissenyat des del departament de Serveis Bàsics ha funcionat perfectament possibilitant que a esta hora els primers usuaris de la platja ho puguen fer amb total normalitat.