Gandia celebra este cap de setmana la II Fira del Motor d’Ocasió

La regidora de Comerç, Mercats i Consum, Elena Moncho, acompanyada per Víctor Moll i Salvador Pardo ha presentat este matí en roda de premsa la II Fira del Motor d’Ocasió que se celebrarà a la platja els dies 24, 25 i 26 de novembre, concretament a passeig marítim Neptú al tram comprés entre els carrers Navegant i Cullera. En esta segona edició hi participaran 12 concessionaris que exposaran més de 200 vehicles que s’adapten a totes les necessitats i on els assistents podran trobar preus molt competitius.

Tal com ha explicat l’edil, l’emplaçament escollit “és el lloc idoni per a exposar els cotxes, ja que és un espai de vianants, molt ampli, amb prou visibilitat per a tots els expositors. A més, permet que tots els que ens visiten per primera vegada coneguen la nostra platja i ajudem a dinamitzar-la en els mesos de menor afluència turística”.

Elena Moncho ha recordat que la passada edició va ser un èxit de vendes i visitants, tant de la ciutat com de la comarca, pel que s’ha programat esta segona edició en col·laboració del sector de l’automòbil amb la intenció d’assentar esta iniciativa i projectar-la a comarques veïnes.

Per part seua, Víctor Moll ha volgut agrair la tasca de la regidora i el seu departament per organitzar esta iniciativa: “Feu molt fàcils les coses i estem convençuts que la fira serà un èxit perquè el mercat d’ocasió és molt interessant i en auge”.

Finalment, Salvador Pardo en representació de les firmes de vehicles d’ocasió va destacar que s’oferiran tota classe d’opcions i per a tots els pressupostos.