Gandia celebra la Junta Local de Seguretat per a coordinar esforços i garantir el compliment de la normativa sanitària les pròximes setmanes

Gandia va celebrar ahir la Junta Extraordinària Local de Seguretat per tal de coordinar les diferents forces de seguretat de cara als pròxims dies fins que acaben les (no) festes de Falles, la proximitat també de les (no) celebracions de la Setmana Santa i Pasqua, tenint en compte l’escenari ocasionat per la crisi sanitària, on la Comunitat Valenciana està tancada perimetralment per evitar contagis. En este sentit, s’està treballant la coordinació per fer complir la normativa aprovada pel Consell.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, va presidir la Junta Local de Seguretat, que se va celebrar de manera telemàtica, des de la Delegació del Govern, en companyia del subdelegat del Govern, Rafael Rubio. També hi va assistir el regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Gandia, Nacho Arnau; la regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Juana Navarroaixí com representants de la Policia Local, Policia Autonòmica, Policia Nacional, Guàrdia Civil, del cos de Bombers, del Departament de Turisme i de la Dona.

D’altra banda, s’hi va informar per part de l’Ajuntament de l’obertura dels serveis turístics de la platja, delquals es podrà gaudir de forma segura, tal i com es va demostrar la temporada passada. També s’hi van tractar, com és habitual, aspectes relatius a la incidència de violència de gènere a la nostra ciutat.