Gandia celebra una nova Mesa de Turisme per seguir afermant-se com destinació segura

 

L’hotel Bayren de la platja de Gandia ha acollit aquest matí una nova reunió de la Mesa de Turisme. La trobada ha estat presidida per l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i han participat els regidors de govern municipal Vicent Mascarell, Jose Manuel Prieto o Nacho Arnau així com membres de l’oposició i representants del sector turístic.

Durant la reunió, des del departament de turisme s’ha presentat el balanç de la temporada turística fins al 14 d’agost on s’ha informat del resultat de les principals iniciatives dutes a terme pel govern municipal per tal d’ajudar al sector a pal·liar les conseqüències negatives de la pandèmia. Des del consistori s’ha informat que des de la posada en marxa s’han distribuït 4.700 targetes del programa “Gandia x ti” o venut més de 6.000 kits de platja segura.

Els resultats de la campanya “T’ho has guanyat. Tornant-a brillar a Gandia” també han estat motiu d’anàlisi durant la trobada. D’aquesta manera s’ha explicat que la campanya s’ha posicionat en blogs especialitzats de turisme, tanques publicitàries i mitjans de comunicació de Madrid i Castella-la Manxa a més de tenir presència a les principals agències on line com són Lastminute.com, Destina o Rumbo. Totes aquestes accions han estat recolzades amb una constant presència en les principals ràdios i televisions en l’àmbit local, provincial i nacional.

També s’han abordat accions que han estat un èxit entre la ciutadania i els visitants com són la posada en marxa de la conversió en zona de vianants de passeig marítim Neptú – La Morada o la instal·lació de 17 antenes wifi al mateix passeig. Finalment, s’han repassat les activitats de dinamització que s’han organitzat des de l’ajuntament i que en la majoria dels casos han omplert l’aforament permés per l’actual situació.

Després de la reunió, Diana Morant va afirmar que tot i la pandèmia quan els turistes han arribat a la nostra ciutat “s’han trobat una ciutat on no ha parat res. Una ciutat que ha donat certeses, certesa sobre la seguretat però també sobre que Gandia és una destinació turística que està en marxa i prova d’ells és que les activitats culturals i d’oci que s’estan organitzant des del consistori sempre estan plenes” i ha agraït al sector “l’esforç titànic que han realitzat per mantenir-se oberts i per ells hem organitzat aquest dissabte un castell de focs artificials en agraïment al sector i als nostres visitants”.

Finalment, Morant va voler posar en valor que el model actual establert basat en la qualitat i en la col·laboració públic privada està funcionant. “A passejar de les circumstàncies tenim esperança en què superarem aquesta crisi entre tots”.

L’edil delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha declarat que “durant aquesta trobada hem tornat a reafirmar-nos en el nostre compromís per posar en marxa totes les accions que siguen necessàries per a intentar pal·liar els efectes de la pandèmia de la COVID-19 a la temporada estival i hem repassat algunes de les que s’han posat en marxa fins a la data de hui” i ha volgut agrair al sector “la complicitat que ha demostrat des del minut un de la crisi sanitària. Han demostrat la seua responsabilitat i el seu sentit de ciutat. Gràcies a això, Gandia s’ha aconseguit posicionar com una destinació familiar i segura”.