Gandia commemora la trajectòria del Consell de la Infància amb l’Arbre dels Drets

La regidora delegada d’Infància, Liduvina Gil, ha anunciat que demà divendres 4 de juny se celebrarà al Parc Ausiàs March a partir de les 18 hores l’acte de commemoració a la participació infantil i adolescent de la ciutat de Gandia, representada pel Consell de la Infància, òrgan consultiu que enguany arriba a la seua tercera edició.

Cal recordar que la participació infantil és un factor arrelat des de fa anys a Gandia. No obstant això, no va prendre una forma reglada fins a la constitució del primer Consell de la Infància, en novembre de 2018. En aquest sentit, Gil ha afirmat que “des de l’Àrea d’Infància de Gandia tenim la ferma convicció que el Consell de la Infància continuarà la seua trajectòria per molts anys més, ja que la tasca que realitzen és essencial per a la configuració d’una ciutat millor per a tots i totes”.

L’activitat ‘Els Arbres dels Drets de la Infància’, impulsada per la regidora socialista, s’iniciarà a les 18 hores i representarà un acte d’agraïment públic a la tasca duta a terme pels xiquets i xiquetes que, a través de les seues propostes, han contribuït a la millora de la ciutat i a donar visibilitat als Drets de la Infància i Adolescència.

“Esperem que en un futur, este parc estiga ple d’arbres, dels arbres del Consell de la Infància, i esdevinga no un parc, sinó en un bosc, el Bosc de la Infància de Gandia”, ha destacat la regidora. Com a cloenda, es realitzarà l’espectacle musical ‘Trasgos’, a càrrec de La Banda del Drac, que tota la ciutadania podrà gaudir amb totes les mesures de seguretat.