Gandia compta des de hui amb un camió per combatre plagues en grans superfícies

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, la de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, i Joaquín Bernabeu, gerent de l’empresa CTL, han presentat hui un nou camió (model SprayStream 35I) que operarà a la nostra ciutat, destinat tant per a desinfecció com per al control de plagues per a grans superfícies externes. Un tipus de vehicle que ja ha utilitzat amb èxit l’UME a Madrid per desinfectar determinades zones durant la quarantena com puguen ser els voltants de centres educatius, parcs, urbanitzacions, etc.

Diana Morant ha mostrat la seua satisfacció per la incorporació d’este nou vehicle: “Amb este camió continuarem treballant en la desinfecció al carrer adreçada a la principal emergència que tenim hui en dia com és el coronavirus, a més d’ajudar a evitar la propagació del mosquit tigre. Gandia es convertix en una gran capital a l’hora d’aplicar les últimes tecnologies als serveis que es presten perquè som ciutat de la Ciència i la Innovació. Una ciutat que aplica el coneixement d’administracions, universitats i empreses privades per desenvolupar iniciatives que milloren la vida dels seus ciutadans”.

Amb este vehicle se substituirà la feina que abans es realitzava amb brigades de manera que es farà més eficientment i sostenible (es consumeixen menys recursos), ja que s’arriba a més espais en menys temps i utilitza millor els productes necessaris.

En el cas de CTL, com a alcaldessa vull donar les gràcies a l’empresa perquè van estar a la nostra disposició durant la crisi sanitària i, a més, van donar mascaretes i altres materials a les persones que en l’inici de la pandèmia necessitaven estos productes com eren els treballadors d’hospitals i altres persones vulnerables“, ha finalitzat Morant.

Liduvina Gil ha agraït a CTL l’aposta per la innovació que ha realitzat, ja que “ens permetrà fer un pas més en el control amb viricides i larvicides i millorarem el servei que ja estàvem prestant. Amb este vehicle millorem el nostre treball en un dels temes que més preocupen a la ciutadania com ara la lluita contra el mosquit tigre i la covid-19“.

Per la seua banda, Bernabeu ha recordat que des de fa un any i mig l’empresa CTL gestiona el control de les plagues a la ciutat. “Des de l’adjudicació hem fet un esforç inversor important en tecnologia i maquinària per adonar resposta a tots els requeriments que ens fa l’ajuntament que, bàsicament, són el control dels mosquits i la desinfecció amb viricides davant la covid-19“.
El gerent de l’empresa ha destacat que amb
este vehicle “podrem ser més eficients en algunes zones a l’hora de controlar les plagues i a més, sumem a la nostra flota un nou aliat per combatre la covid-19 que fins ara només estava utilitzant l’UME a Madrid. Des de hui Gandia ja disposa d’este vehicle amb el qual millorarem el servei“.