Gandia ja disposa d’un nou jutjat de Primera Instància

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha anunciat que amb l’obertura d’un nou jutjat de primera instància el passat 30 de juny, ja són sis els jutjats d’este tipus amb què compta la nostra ciutat. “La consellera Gabriela Bravo sempre ens porta bones notícies a Gandia cada vegada que visita la nostra ciutat. Ara ha anunciat l’obertura d’un nou jutjat de primera instància, en funcionament des de la setmana passada. Una altra reivindicació històrica que complix l’actual Govern de la Generalitat, el millor aliat que té Gandia”, ha destacat l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant.

“Esta reivindicació tan demandada es complix ara després d’un dur treball durant la present legislatura. Eren uns jutjats creats pel Govern d’Espanya que no van ser dotats econòmicament pel PP quan governava la Generalitat. És una bona notícia per a Gandia”, ha explicat Bravo, qui ha afegit que “al costat d’este jutjat s’instal·larà la nova Unitat Forense per a la valoració integral de les víctimes de la violència de gènere, el qual disposarà d’un equip multidisciplinari dotat amb tots els mitjans”.

Sobre el Palau de Justícia, la consellera ha explicat que s’espera que les obres es puguen iniciar l’any que ve, ja que el projecte bàsic ha estat ja redactat i en estos moments s’està supervisat per part de la Conselleria. “La nostra intenció és que el nou Palau de Justícia estiga acabat abans de finalitzar la legislatura perquè tots els serveis que es presten a Gandia es puguen concentrar en un mateix edifici”, ha finalitzat Bravo.