Gandia concedix 57 ajudes a famílies en situacions d’especial vulnerabilitat per la covid-19

La regidora d’Habitatge i Regeneració Urbana, Amparo Victoria, ha informat que ja han sigut concedides les ajudes destinades a pal·liar situacions d’especial vulnerabilitat ocasionades per la covid-19. Un fons d’ajudes dotat amb 85.000 euros gràcies a l’aportació de la Generalitat Valenciana que han sigut dirigides a persones víctimes de violència de gènere, que hagen sigut objecte de desnonament, persones sense llar o altres persones especialment vulnerables tal com indicava el Decret 60/2020, de 15 de maig, del Consell, on s’aprovaven les bases reguladores i la concessió directa d’ajudes.

Una vegada finalitzat el termini de presentació de les sol·licituds el passat 13 de novembre i avaluada tota la documentació per part dels tècnics municipals, han sigut un total de 57 les famílies que s’han vist beneficiades per estes ajudes que oscil·len entre els 1.000 i els 1.500 euros.

Sobre la mesura, l’edil socialista ha afirmat que “gràcies al Consell i a la seua sensibilitat hem pogut destinar estos 85.000 euros per a ajudar als que pitjor ho estan passant durant aquesta crisi. Esta línia d’ajudes se suma a totes les altres accions que des de març s’han posat en marxa per a alleujar la situació de les famílies que menys recursos tenen. Continuarem treballant en esta línia perquè si alguna cosa ens ha demostrat la pandèmia, és que l’habitatge és l’espai bàsic de convivència que tots necessitem i per això continuarem mobilitzant recursos en este àmbit”.