Gandia continua programant cultura amb la ‘Mostra tardor. Les arts al carrer’

El regidor d’Escena Urbana i Política Festiva, José Manuel Prieto, acompanyat pel director general de Política Festiva i Fira, Joan Muñoz, han presentat les activitats del programa “Mostra tardor. Les arts al carrer” que es desenvoluparà a la nostra ciutat del 25 de setembre fins al 9 d’octubre.

Tal com ha recordat Prieto, esta programació continua en la línia de redistribuir els espectacles programats per a l’edició d’enguany de la Fira i Festes que no es podrà celebrar a causa de la crisi sanitària. El regidor socialista ha anunciat que tot i que la presència serà menor, els dies 2, 3 i 4 d’octubre hi haurà espectacles en espais acotats i amb registre d’assistents. “Estem molt satisfets amb totes les activitats que s’estan programant i de la bona acollida que estan tenint entre el públic. El pla de contingència de les activitats culturals que organitzem està donant bons resultats i ho seguirem aplicant per a garantir la seguretat dels artistes i el públic”, ha assenyalat.

A més d’esta iniciativa, on pretenem donar visibilitat a les arts de carrer, ja s’han organitzat altres iniciatives als barris. Ara és el torn de presentar este divendres el ‘Fira Mira 2021’ i les activitats que desenvoluparem fins al 9 d’Octubre“, ha explicat Prieto, qui ha destacat que el consistori pretén amb esta programació “donar una alternativa a les companyies després de la pandèmia i les seues conseqüències. Esta tardor d’activitats és una invitació a què tots puguem tornar a gaudir del carrer, però fent-ho sempre amb contenció“.

Per la seua banda, el director general de Política Festiva i Fira ha informat que “molts espectacles ja han tingut el seu espai en els barris o a la platja, però ara serà al centre de la ciutat. Tots els esdeveniments són una mostra de circ i teatre als quals sumarem el campionat de pilota al raspall femení que se celebrarà a la plaça de l’Escola Pia el 10 d’octubre“. Muñoz també ha explicat que el Centre Musical Beniopa participarà en un dels espectacles.