Gandia crea un espai per a l’activitat física al pàrquing del Raval per tal de descongestionar altres zones esportives

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pel regidor d’Esports, Jesús Naveiro, la regidora de Sanitat, Qualitat de Vida i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, la presidenta de la Junta de Districte del Raval, Maribel Codina, i diversos tècnics municipals van visitar ahir les noves pistes esportives que s’han creat al pàrquing del Raval per a l’activitat física. Esta construcció s’ha fet tot pensant en descongestionar altres zones d’esport de la ciutat i dotant-la de tot l’equipament necessari.

Compta amb una pista polivalent per a futbol sala i handbol, amb porteries adaptades a estos esports, quatre cistelles per a jugar a bàsquet i diverses papereres amb distintius de colors per a reciclar.

Este projecte, dirigit especialment al públic juvenil, preveu la incorporació d’espais saludables que potencien l’esport i la salut per a realitzar entrenaments i exercicis a l’aire lliure. La financiació, amb un valor de 80.000 euros, ha estat a càrrec dels Fons Europeus Next Generation i el pressupost final ha sigut de 112.765,89 euros.