Gandia destina 1,4 milions d’euros del romanent de tresoreria per a la millora de la façana marítima i diversos carrers de la platja

El regidor d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha comparegut en roda de premsa per a informar que la Comissió d’Economia, Hisenda, Sectors Productius i Turisme de l’Ajuntament de Gandia ha aprovat una modificació pressupostària d’1,6 milions d’euros en càrrec al romanent de tresoreria, la qual es destinarà a diversos projectes de renovació urbana de la ciutat, on destaca la millora la façana marítima i altres carrers de la platja amb una inversió d’1,4 milions d’euros. A més, també s’actuarà en el pont de l’avinguda d’Alacant (100.000 euros), en la conservació de l’ermita de Sant Vicent (70.000 euros) i en la millora de l’entorn urbà i la imatge paisatgística de l’antiga carretera del Grau (50.000 euros).

Es tracta d’una bona notícia per a la nostra ciutat. L’any 2019 va ser econòmicament bo i vam saber fer els deures quan tocava. Davant la crisi de la covid-19 no ens hem posat de perfil i disposàvem de 7 milions d’euros per a poder invertir a Gandia, i és el que tocava i estem fent”, ha assenyalat Gregori.

El regidor d’Economia i Hisenda ha explicat que es milloraran vora 2 quilòmetres del passeig marítim. “Era necessari actuar en la primera línia de la platja, el nostre millor aparador per al turisme, la qual es va renovar fa ja quasi vint anys i ha anat deteriorant-se amb el pas del temps. En aquest sentit, es portarà a terme una actualització aprofitant que vivim temps difícils. Ara és quan les Administracions Públiques hem d’invertir per a donar un impuls als nostres recursos turístics com és el cas de la façana marítima, dinamitzant encara més l’economia de la nostra ciutat”, ha indicat.

Gregori també ha afirmat que “l’Ajuntament, des del minut u d’aquesta crisi, està posant tots els recursos necessaris amb un Pacte de Ciutat dotat en un principi de 4,5 milions d’euros per a benestar social o ajudar al teixit productiu que ja està ampliant-se. Així, hui, destinem una quantitat addicional d’1,6 milions d’euros per a diversos projectes de millora urbana, la qual sumada a l’anterior xifra significa que ja estem invertint en aquesta ciutat d’una manera o altra al voltant de 6 milions d’euros per a eixir com més prompte millor d’aquesta situació tan complicada, amb més i millors infraestructures públiques i, sobretot, ajudant al sector productiu de Gandia”.