Gandia dóna la benvinguda al Nadal amb la tradicional encesa de llums

Gandia ha iniciat esta vesprada el Nadal amb diverses activitats que durant tot este mes sumaran més de cent iniciatives diverses adreçades a tots els públics. La primera ha estat el tret d’eixida a les activitats de la Fira Borgiana que es desenvolupa des de hui i fins al 6 de desembre a la nostra ciutat. Per este motiu, la plaça Major ha acollit una animació teatralitzada on Roderic de Borja i el seu fill Pere Lluís han simulat la compra del Ducat de Gandia.

Posteriorment, l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i regidors del Govern local, acompanyats pel director general de Turisme, Herick Campos, directora general de Comerç, Rosana Seguí, i representants del món associatiu gandià, s’han dirigit a la plaça del Prado on ha tingut lloc la tradicional encesa de llums al costat de l’arbre de Nadal.

Després de l’encesa, l’alcalde de Gandia ha volgut llançar un missatge de responsabilitat a la ciutadania: “Tothom entén la situació que vivim en estos moments i que el nivell d’incidència de la pandèmia és alt a la nostra ciutat. Per això hem de continuar perseverant en les mesures de protecció alhora que vivim les activitats que l’Ajuntament ha preparat juntament amb els col·lectius”. Prieto també ha recordat que “ja hem celebrat altres festes i fites importants a la nostra ciutat que han eixit bé i el Nadal no serà diferent”.

Finalment, la comitiva s’ha dirigit a Fira Mercat on han visitat el Mercat Gastronòmic Borgià que oferirà durant estos dies una àmplia varietat de productes relacionats amb la família gandienca més universal.