Gandia enllestix en temps i forma els pressupostos municipals de 2022

Una Junta de Govern Local celebrada a primera hora del matí amb caràcter extraordinari ha donat el vistiplau a la proposta de pressupostos municipals de Gandia ja revisada i retornada pel Ministeri d’Hisenda el 23 de desembre passat. Així ho han anunciat este matí el regidor d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, i el vicealcalde, Josep Alandete.

Així, hui mateix s’ha traslladat el document a l’oposició per al seu estudi i presentació d’al·legacions, si així ho consideren, a les preceptives comissions d’Hisenda i Govern interior el 4 de gener pròxim. D’esta manera, s’elevaria un dictamen per a la seua aprovació definitiva en un Ple que tindria lloc el 10 de gener.

“Cal agrair la rapidesa i l’esforç dels tècnics municipals per a fer possible complir amb els terminis d’aprovació d’uns pressupostos ambiciosos, de gairebé 90 milions d’euros, que a grans trets busquen transformar les dificultats econòmiques en oportunitats per a la ciutat, perquè així ho mereix la ciutadania”, ha assenyalat Gregori, qui ha avançat que la setmana pròxima ja es donaran els detalls del document de pressupostos municipals per a 2022.