Gandia es consolida com el destí amb més ocupació hotelera de la Comunitat Valenciana segons Hosbec

Segons les últimes dades publicades per la patronal hotelera Hosbec, referents a la segona quinzena del mes de juny, Gandia registra la millor dada d’ocupació hotelera de tota la Comunitat Valenciana amb un 87,1% i un increment d’1,3 punts percentuals respecte a la quinzena anterior, millorant les xifres d’ocupació de 2019. D’esta manera, Gandia se situa per davant de destins com la ciutat de Benidorm (83,6%), la Costa Blanca (80,1% d’ocupació, sense incloure Benidorm), la província de València (86,7%) i la província de Castelló (72,7%).

El regidor de Turisme i Platges,Vicent Mascarell, ha posat de manifest que “estes xifres d’ocupació avalen les previsions que teníem els últims mesos tant el sector turístic com l’Ajuntament de Gandia. Estem davant un estiu que pot ser històric. Però, també és cert que hem de treballar perquè estos índexs d’ocupació es consoliden i s’incrementen durant els mesos forts de juliol i agost”.

Des de la patronal Hosbec s’apunta que l’inici de la campanya d’estiu s’ha complicat per factors econòmics, sanitaris i logístics. No obstant això, han ressaltat que hi ha destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana que es mantenen fortes, com és el cas de Gandia. “Som conscients que les circumstàncies són complicades. Tot i això, el sector turístic de Gandia ha treballat molt i de valent per a estar en condicions d’oferir als nostres visitants un magnífic estiu”, ha indicat l’edil socialista, qui ha recordat que Gandia té tots els atractius per a poder captar turistes nacionals i internacionals, canalitzant esta demanda als serveis turístics que disposa la ciutat.