Gandia es convertix en el municipi de la província de València que més ajuda rep de la Diputació per ser municipi turístic

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha informat hui que Gandia ha rebut de la Diputació de València una ajuda per valor de 108.296,20 euros, la qual s’emmarca dins de la línia específica del Fons de Cooperació Municipal per a municipis turístics de la Comunitat Valenciana de 2021, dotat amb 1,8 milions d’euros.

El responsable de Turisme i Platges ha destacat que “estem davant una magnífica notícia, ja que la Diputació de València ens atorga 108.000 euros a l’Ajuntament de Gandia per ser municipi turístic. Així, Gandia es configura com al principal municipi de la província de València en rebre esta subvenció, la qual ens ajudarà a fer front a les múltiples despeses derivades de la nostra condició com a potència turística i ens anima a seguir treballant en esta línia”.

En eset sentit, Mascarell ha assenyalat que “des del Departament de Turisme estem ampliant la pròpia temporada turística, incrementant l’oferta i treballant juntament amb el sector per a intentar desestacionalitzar Gandia en un moment realment difícil”. Per últim, Mascarell ha remarcat que “esta subvenció no sols vindrà a fer front a les despeses ordinàries, sinó que també ajudarà a abordar nous reptes que sens dubte són necessaris per al pròxim any”.