Gandia es prepara per a albergar la fase final d’ascens a LEB Plata

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada pel vicepresident del club Units pel Bàsquet Gandia (UPB), Jesús Ginestar, han comparegut este matí en roda de premsa per a informar de l’última hora sobre la fase d’ascens a LEB Plata que se celebrarà a Gandia del 12 al 15 de maig.

Tal com ha explicat la regidora socialista, les fases dels quatre grups d’ascens es disputaran a Huelva i Gandia.
En el cas de la nostra ciutat els dos grups que s’enfrontaran al pavelló del poliesportiu municipal seran els següents:
– Subgrup 4. Integrat pels equips de Castelldefels, Usal la Antigua, CB Pozuelo i NB Paterna que disputaran els partits a les 10.30 i 12.45 hores.
– Subgrup 3. Integrat pels equips de Gandia, Rivas, Baskonia i Salou que disputaran l’eliminatòria a les 17.00 i 19.30 hores.

En el cas de l’Units pel Bàsquet Gandia, tots els partits es disputaran a les 19.30 hores.

Morant ha explicat que s’ha elaborat un pla emergència perquè el desenvolupament de la competició siga perfecte. “Com que comptarem amb aficions vingudes de tota Espanya s’està coordinant un dispositiu especial juntament amb la Policia Nacional que garantisca la seguretat de tots els assistents. Els dies de partit tots tenim una cita al pavelló. És important que donem a l’equip el nostre suport perquè els encontres de fase són especials i el públic hi té un paper destacat”, ha indicat. La responsable d’esports també ha informat que durant els dies de competició els equips participants podran fer els seus entrenaments al pavelló del Raval.

Per part seua, Jesús Ginestar va voler agrair a l’ajuntament la col·laboració. “Des del moment de l’anunci de la seu hem tingut tota la col·laboració del consistori gandià i especialment de Lydia. Tot el que hem demanat ho hem tingut”, ha recalcat.

Ginestar també ha fet referència al paper que ha jugat el Departament de Turisme a l’hora d’aconseguir allotjament per a tots els equips, ja que els hotels de la ciutat es troben pràcticament plens de cara al proper cap de setmana. “Tot ja està preparat i el que tenim ganes és que comence la fase. Esperem obtindre l’ascens a LEB Plata que tots desitgem”, ha finalitzat Ginestar.

AUGMENT D’AFORAMENT
El club ha instal·lat graderies supletòries en els laterals de la pista pel que l’aforament final fregarà les 1.500 persones.

També ha posat ja a la venda abonaments per a la fase. El preu és de 25 euros per persona i dona dret a veure els 13 partits que es disputaran del 12 al 15 d’este mes en el pavelló. També existix l’entrada única per a una sola jornada a 10 euros. Les persones interessades hauran d’adquirir els seus abonaments en la web del club.