Gandia es prepara per a la celebració de la gran gala Mr. Gay Comunitat Valenciana 2024

L’Hotel RH Bayren Hotel & Spa de la platja de Gandia ha estat l’escenari escollit este matí per presentar la Gala de Mr. Gay Comunitat Valenciana 2024 que tindrà lloc el pròxim 25 de maig al Moll dels Borja i que, segons els seus organitzadors, promet ser “un espectacle ple de talent i compromís amb la diversitat”. A l’acte han participat la regidora de Turisme, Platges i Promoció Exterior, Balbina Sendra, i l’edil d’Igualtat, Diversitat i LGTBI, i Maribel Codina, a més de Juan Martín Boll i Nano García, directors del festival, i Carmen Alcayde, que exercirà de presentadora de la gala amb Omar Suárez.

Sendra ha destacat que esta iniciativa “suposa posar en el mapa Gandia com una destinació amable i inclusiva on qualsevol pot ser lliure i gaudir de les seues vacances i l’oci. És un esdeveniment que ens situarà com una destinació important respecte al turisme LGTBI i que oferirà a tots els assistents no només espectacles i diversió sinó que també ens explicarà exemples de superació”. La responsable de Turisme també ha volgut agrair al teixit associatiu i empresarial de la ciutat la seua implicació perquè esta gala siga una realitat el pròxim dia 25 de maig.

Codina ha indicat que Gandia haja estat triada “és un honor. Volem que la gent vinga i es divertisca. Hem treballat molt en una programació en paral·lel més enllà de la gala i des d’ací convidem tothom a participar”.

Per part seua, García i Martín Boll ha destacat que Gandia “reunix tot el que nosaltres busquem a l’hora de poder projectar la gala a un nou nivell i, de passada, que es conega que Gandia és símbol de qualitat i que és una destinació perfecta, ja que treballen molt amb la igualtat. Estem convençuts que l’elecció de Gandia serà un èxit i tenim moltes ganes que arribe el dia 25 i que tots, grans, menuts, públic familiar, etc. gaudisquen d’una gala inigualable”.

Pel que fa als presentadors de la gala, s’ha destacat Carmen Alcayde i Omar Suárez com “dues figures molt estimades i reconegudes a la televisió”. Carmen, és coneguda pel seu carisma i el seu compromís amb diverses causes socials i afegirà un toc especial d’autenticitat i connexió amb la Comunitat Valenciana animant la nit per mantindre el ritme de la festa. D’altra banda, Omar Suárez periodista i col·laborador de televisió àmpliament reconegut, l’experiència del qual complementarà perfectament la conducció de la gala.

Alcayde ha recordat que va començar a treballar a la televisió a Gandia i que tornar a esta ciutat suposa “una alegria. Vaig estar un any vivint ací i crec que Gandia té tot el que es pot demanar a una destinació de vacances diversa”.

Enguany, la gala comptarà amb un panell de jurat de primer nivell, compost per reconeguts personatges televisius com Albert Infante, concursant i finalista de Gran Hermano Vip; el destacat dissenyador José Perea; el col·laborador de televisió Miguel Frigenti; i Germán González, entre altres noms destacats del món de l’entreteniment.

La nit estarà adornada amb actuacions d’artistes reconeguts en l’àmbit nacional com Jorge González, Rosser, DJ Suri, Borja Sant així com amb la destacada participació de l’artista emergent gandiana Kler, en suport i reconeixement a la vibrant escena artística local.

La festa començarà a les 20.00 hores i a partir de les 22.00 hores començarà la gala, que comptarà amb la presència especial del guanyador Mr. Gay España 2023, Javier Yeste, i Adrián Alonso, guanyador de Mr. Gay Comunitat Valenciana 2023, qui lliurarà la banda al nou representant de la Comunitat Valenciana.

L’esdeveniment també servirà com a plataforma per a destacar el compromís social de diferents candidats, que representen diverses campanyes i causes dins del col·lectiu LGTBIQ+. Cadascun té una història única de reivindicació i superació, que serà compartida durant la gala, inspirant tots els presents amb la seua valentia i determinació per assolir la igualtat i l’acceptació. La nit finalitzarà amb la festa, YAG PARTY, a més de xous que no deixaran indiferent ningú.