Gandia fica a punt el sender blau per a la temporada estival amb una inversió de 50.000 euros

Gandia ha aprofitat esta aturada hivernal per a posar en marxa la seua platja i totes les seues infraestructures de cara a una imminent temporada d’estiu. Amb l’objectiu de ficar en les millors condicions possibles la platja, “no sols s’han arreglat carrers i avingudes, sinó que s’ha fet una renovació integral del denominat sender blau”, ha explicat Vicent Mascarell, regidor de Turisme i Platges.

La construcció d’esta passarel·la de fusta de més de 200 metres, que dóna la benvinguda a la platja de l’Auir, es va realitzar entre els 2008-2009. La seua primera reparació es va produir als anys 2016-2017 i a la licitació de 2021-2022 es van destinar quasi 50.000 euros per a una renovació ja finalitzada.

Els treballs realitzats per tal de tornar la imatge que correspon al sender han sigut: reparació de taulons solts o deteriorats, i passamans. Tractament de la fusta i pintura adequada en passarel·la, passamans, bancs i papereres. Finalment, també s’ha dut a terme la reparació i reposició de les lluminàries encastades en la fusta.