Gandia ha contribuït amb la victòria del PSOE a conformar una majoria de progrés per a liderar un govern a Espanya

El vicesecretari Institucional del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto, ha valorat els resultats de les eleccions generales celebrades ahir, destacant que “es demostra que en estos moments hi ha una majoria de progrés per a conformar una alternativa de govern a Espanya, que sols la pot liderar el PSOE. En este sentit, Gandia i la Comunitat Valenciana han contribuït, una vegada més, a conformar eixa majoria de progrés”.

Cal destacar que el PSOE torna a ser la força més votada a la ciutat de Gandia, guanyant amb claredat en totes les jornades electorals que s’han convocat enguany (tres de tres). Així, els socialistes van obtenir en les eleccions generals d’ahir quasi 9.500 vots, amb un percentatge del 27%.

Hem tornat a guanyar les eleccions a la nostra ciutat. Açò significa que el PSOE té una base electoral molt sòlida a Gandia la qual s’ha consolidat en els últims temps i que, a més, l’Agrupació local té múscul”, ha indicat Prieto, incidint amb què els socialistes van destinar més de 200 interventors i apoderats, sent l’únic partit que disposava de representants en totes les meses electorals de la ciutat.

El vicesecretari Institucional del PSPV-PSOE de Gandia ha assenyalat que “som més els que volem desbloquejar la situació per assolir una majoria progressista que comence a legislar davant tots els reptes pendents que té Espanya”. Els resultats d’ahir també demostren que hi ha una sèrie de partits polítics que van bloquejar la investidura de Pedro Sánchez que ixen castigats en les urnes. “Tenim l’aval per a liderar eixa majoria de progrés, ja que hi ha molta distància entre la primera i la segona força política. I eixe lideratge passa perquè hi haja un suport a la investidura del PSOE, per a desbloquejar la situació i conformar un govern d’una vegada per totes, que és el que demana la ciutadania”, ha conclòs Prieto.