Gandia ha d’omplir les urnes de vots socialistes per a continuar amb el canvi que hem iniciat

La plaça del Rei Jaume I va acollir anit a més de 500 persones que van voler acompanyar a l’alcaldessa de Gandia i candidata a revalidar el càrrec en l’inici oficial de la campanya per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Abans que ella, el número 2 de la llista, José Manuel Prieto, va pujar a l’escenari des del qual va fer una crida ben forta per acudir a les urnes, “que estaran buides”, per a imposar-se a una dreta “que soles és ruïna i balafiament. Ningú donava un duro per nosaltres, però hem demostrat que som l’únic govern honrat que pot tindre la ciutat”.

Aclamada pels assistents, la cap de llista va començar la seua intervenció amb un record cap a Alfredo Pérez Rubalcaba: “Un socialista d’arrel, un gran polític d’este país. El 26 de maig omplirem les urnes per ell, per Mari Carmen Pérez i per tants altres companys que s’han deixat la pell”.

frances_190510_4972

El seu discurs va arrancar directe i contundent: “Hem resolt la fallida econòmica de l’Ajuntament. La ruïna econòmica i moral que vàrem heretar. I ara ens preparem per a obrir la millor etapa de Gandia: per a projectar-la cap al futur, per a seguir fent possible la major arribada d’inversions que ja estan sent realitat a Gandia”.

Diana Morant va resumir el que ha sigut la legislatura més complicada de la història recent de la ciutat, en la qual “s’ha fet el més difícil, entendre l’emergència, comprendre i prendre decisions difícils i després d’això, preparar-nos per al millor present i el futur més brillant, amb més de 150 milions d’euros que arribaran en inversió pública i privada. S’ha acabat el temps del ‘coste cero’ i el confeti”.

frances_190509_4796

Tant Morant com Prieto van voler advertir dels riscos que torne una dreta triple. Però sobretot, del perill que suposa que la gent es quede en casa confiada pel rotund èxit socialista de les recents eleccions generals i autonòmiques.

“És un risc pensar que tot està fet, confiar-nos i quedar-nos en casa. Per això s’ha de parlar amb el veí o l’amic perquè el diumenge 26 s’alce a votar amb força i amb il·lusió”, va assenyalar la candidata a la reelecció.

frances_190509_4730

L’objectiu del PSOE és treballar quatre anys més per fer possible la Gandia que la gent vol: que no consentix cap agressió masclista; que recupera les ‘Escoletes’ i reforma els centres educatius; que rescata l’edifici Correus i els espais culturals; que modernitza les instal·lacions esportives; o crea un clúster sociosanitari o prepara un Districte Digital.

Per últim, la candidata socialista a l’alcaldia de Gandia va animar als simpatitzants i a la resta de la ciutadania: “Falten 17 dies perquè la força de les persones, dels progressistes i la gent que estimeu Gandia, òmpliga les urnes de vots per a continuar el canvi que iniciàrem. Vos convoque amb la mateixa determinació amb què fa quatre anys vam dir: ‘Anem!’. Amb la mateixa convicció i els mateixos valors que ens han fet governar l’etapa més difícil de la història recent de Gandia amb humilitat, esperança, esforç, sentiment i dedicació. Amb la mateixa determinació amb què fa quatre anys vos prometérem que seria possible, i amb què ara vos diem: ha sigut possible, i ho ha sigut gràcies a vosaltres”.

En finalitzar l’acte, la candidata Diana Morant, acompanyada de tota la família socialista, va acudir a la plaça Major a la tradicional pegada de cartells.

frances_190509_4649