Gandia hissa les banderes que reconeixen la qualitat de la seua platja i servicis

La platja de Gandia lluïx un any més les banderes que certifiquen la seua qualitat mediambiental i de servicis. Estes són, concretament, la Bandera Blava; Aenor: ISO 14001; ISO 9001; Q-ICTE; Platja cardioprotegida; platja lliure de fum; i Ecoplatges. A l’acte d’hissada de les banderes hi han participat l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències de la Generalitat Valenciana, José María Ángel, a més d’altres membres de la corporació municipal i responsables dels servicis que es presten a la platja.

Després de la hissada de banderes, Prieto ha mostrat la seua satisfacció perquè ja són trenta-sis anys consecutius en què Gandia renova la bandera blava. “Hui hem hissat els reconeixements que ens situen com una de les millors platges del territori nacional en els àmbits de l’accessibilitat, la seguretat, la prevenció i els servicis que oferix”.

Prieto ha recordat que la platja ja presta tots els servicis des del 15 de març i ha incidit en el seu convenciment que esta temporada turística serà molt bona. “Estem posant tot el que està al nostre abast per ajudar el sector turístic que està fent un immens esforç, i que durant la pandèmia ha aconseguit que se’ns conega com una de les destinacions europees més segures”, ha declarat la primera autoritat municipal.

Per la seua banda, José María Ángel ha afirmat que “Gandia és una icona internacional a l’àmbit turístic. No només dóna als seus usuaris tot un ampli ventall de servicis sinó que ha sabut abanderar la seguretat a les platges”, i ha anunciat que la consellera Gabriela Bravo ja ha comunicat a l’alcalde de Gandia la intenció de la Generalitat que Gandia torne a formar part del programa de resposta de drons a les seues platges.