Gandia homenatja la ciutadania per la seua solidaritat i responsabilitat durant la pandèmia

L’Ajuntament de Gandia retrà homenatge a la societat gandiana per la seua solidaritat, responsabilitat i implicació durant la crisi de la covid-19. Ho farà el proper diumenge, 3 d’octubre, dia de la festivitat del patró de la ciutat, Sant Francesc de Borja, coincidint també amb l’inici de l’Any Jubilar en el seu honor.

Durant el transcurs d’acte cívic, el consistori gandià també lliurarà l’Escut d’Or de la ciutat als tres medallistes paralímpics, Héctor Cabrera, Miriam Martínez i Kim López, en reconeixement als seus èxits esportius i per ser un exemple de superació davant l’adversitat. Així ho han decidit per unanimitat este migdia totes les forces polítiques municipals a la Junta de Portaveus.  

 

Un dia d’agraïments

D’esta manera la corporació municipal vol honorar, agrair i correspondre a la societat gandiana, i en particular als sectors que van resultar essencials durant els mesos més durs de la pandèmia del coronavirus.

Així, està previst que acudisquen a este acte una representació dels treballadors i treballadores de la sanitat; del funcionariat; de les forces i cossos de Seguretat de l’Estat; dels comerciants i de les grans superfícies comercials; dels transportistes; dels homes i dones del camp i de la mar; de les entitats sense ànim de lucre; de les associacions i dels col·lectius de voluntariat; dels serveis de neteja i manteniment; del món educatiu i, per últim, dels mitjans de comunicació.

Estos col·lectius han demostrat la seua solidaritat i el seu compromís amb la societat en un dels moments més durs de la història de la nostra ciutat i han treballat de manera admirable per a donar normalitat a una situació extraordinària.

Els medallistes paralímpics, exemple de superació

L’acte institucional del pròxim diumenge, 3 d’octubre, serà també el moment idoni per a lliurar l’Escut d’Or de la ciutat a Héctor Cabrera, Miriam Martínez i Kim López, els tres atletes pertanyents al Club de Córrer El Garbí que van aconseguir una medalla en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020.

L’Ajuntament de Gandia vol reconèixer els seus èxits esportius i posar en valor la seua perseverança i la seua superació davant l’adversitat en la seua trajectòria vital i esportiva.

 

Acte amb aforament limitat al Pati de Canyes del Palau Ducal

L’homenatge a la ciutadania i als tres medallistes paralímpics tindrà lloc en el transcurs d’un acte institucional al Pati de Canyes del Palau Ducal, amb la presència de la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant; l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i una representació de tots els grups polítics municipals a l’Ajuntament de Gandia. L’esdeveniment tindrà aforament limitat i només podran assistir aquelles persones que hagen rebut invitació prèvia.