Gandia i Fano milloren les relacions empresarials amb motiu del Concurs Internacional de Fideuà

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, la regidora de Relacions internacionals i Agermanaments, Liduvina Gil, i l’edil de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, van rebre ahir a la delegació de la ciutat agermanada de Fano que es troba estos dies a la nostra ciutat amb motiu del Concurs Internacional de Fideuà de Gandia.

La comitiva estava encapçalada per Etienn Lucarelli, regidor de Turisme i Esdeveniments de l’Ajuntament de Fano, qui estava acompanyat per Massimiliano Barbadoro, president d’Amici Senza Frontiere Fano; Pier Stefano Fiorelli, president Confersercenti Pesaro; Adolfo Ciuccoli, president Confesercenti Fano; i els cuiners que participaran en el concurs de la Fideuà Bedini Antonio i Mirisola Stefano.

Prieto va donar la benvinguda a la comitiva i va expressar el seu desig de seguir estrenyent vincles amb la ciutat italiana, “vincles que van més enllà de les nostres festes, gastronomia o història comuna que ara s’enfortiran en una etapa on assentar les bases d’intercanvis empresarials i turístics que generen noves oportunitats econòmiques i de creixement”.

En este sentit, Etienn Lucarelli va agrair l’hospitalitat de la ciutat de Gandia i va destacar els bons resultats que havia obtingut la delegació italiana en una trobada celebrada durant la jornada d’ahir amb agències de turisme de Gandia. Així mateix, va sol·licitar a l’alcalde que organitze una nova trobada que se celebraria esta vegada a Fano i on empresaris de la ciutat de Gandia acudiren per a establir noves oportunitats de negoci i de generació de riquesa.