Gandia implanta un servici web que facilita la gestió telemàtica dels tributs municipals

El regidor d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha anunciat que ja està en funcionament en la pàgina web de l’Ajuntament de Gandia (www.gandia.org) un nou servici web que facilita la gestió i el pagament dels tributs municipals. Estem parlant d’un voltant de 19 autoliquidacions  de taxes i impostos gestionats directament per l’ajuntament i no delegats a la Diputació de València (IBI, impost de vehicles…), com ara bodes, ocupació de la via pública, retirada de vehicles, cementeri, proves selectives, escoletes, plusvàlues…

L’objectiu és apropar l’administració local a la ciutadania, així com facilitar des del Departament d’Hisenda, a través dels mitjans telemàtics, totes les gestions administratives  relacionades amb els tributs municipals (els notaris empraran esta ferramenta).

També es pretén dotar d’eines ràpides i segures amb passarel·les de pagament contrastades de forma àmplia per tal que la ciutadania tinga confiança absoluta de que la seua transacció és plenament segura.

Amb este servici telemàtic nou l’Ajuntament de Gandia vol continuar en la senda de la modernització i la digitalització de l’Administració, tal i com ho indiquen les diferents directives europees. “En definitiva, no caldrà acudir a les instal·lacions municipals o al banc per tal de pagar les nostres obligacions tributàries, ja que si volem ho podrem fer còmodament des de casa o el mòbil”, hi ha conclòs l’edil socialista.