Gandia incorpora 33 nous treballadors gràcies als plans d’ocupació de la Generalitat subvencionats pel Fons Social Europeu

Este matí ha tingut lloc en el Mirador del Serpis la benvinguda als nous treballadors dels plans d’ocupació que ha aconseguit l’Ajuntament de Gandia de subvencions de la Conselleria d’Economia Sostenible gràcies al Fons Social Europeu. Estes iniciatives han permés contractar un total de 33 persones durant un any, des de setembre d’enguany fins a setembre del pròxim any, amb una subvenció de 663.000 euros.

A través del PLA EXPLUS, amb una quantia de 448.000 euros, s’han contractat 22 persones majors de trenta anys de diversos perfils (pintors, fusters, oficials d’obres, etc.) i gràcies al PLA EMPUJU, dotat amb 215.000 euros, s’han contractat 11 persones menors de trenta anys que exerciran labors de periodisme, enregistrament de dades o enginyeria tècnica forestal, entre altres.

A l’acte han assistit l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i l’edil de Recursos Humans, Carmen Fuster, a més d’altres membres corporatius. Sobre les noves incorporacions, l’alcalde ha destacat que estes persones contribuiran a l’atenció a la ciutadania en diferents departaments i a millorar la ciutat. “Continuarem incidint en el manteniment. La majoria de les 22 persones del programa EXPLUS estaran al carrer dedicant-se a reforçar les brigades de manteniment que actuen dins del Pla Respecte. Els diners dels plans d’ocupació els invertim en les persones, i en què 33 persones tinguen durant un any una oportunitat laboral en l’administració i que la seua tasca revertisca en la millora de la ciutat i en la qualitat de vida de tots”.