Gandia incorpora tres informadors de via pública

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pel president de la Junta de Districte de la Plaça El·líptica-República Argentina, Salvador Gregori, i l’edil Alícia Izquierdo, han visitat este matí la plaça Bennàcer per a comprovar de primera mà els treballs de millora i reparació que s’estan duent a terme a la zona.

Prieto ha destacat que este tipus d’actuacions s’emmarquen dins d’un dels objectius bàsics del Govern local que passa per “centrar-nos en les xicotetes coses i en el dia a dia dels nostres veïns”, i ha recordat que el consistori gandià ha destinat una inversió propera als dos milions d’euros per a posar en marxa les brigades que s’encarreguen d’estes actuacions.

La primera autoritat municipal ha informat que hui s’avança un pas més en esta línia, ja que s’hi incorporen tres informadors de via pública que tindran assignada una zona concreta de la ciutat i que hauran de detectar desperfectes perquè siguen arreglats.

“És important que l’ajuntament tinga ulls al carrer perquè això ens permet actuar de manera més eficient i això ho podem fer gràcies a la bona gestió pressupostària que ens permet fer estes actuacions”, ha finalitzat l’alcalde.