Gandia incorpora un nou sistema de punts de recàrrega elèctrica de vehicles

El regidor de Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, ha presentat hui el nou sistema de punts de recàrrega elèctrica de vehicles que l’Ajuntament de Gandia ha implantat recentment i que substituïx els anteriors punts de càrrega que havien quedat obsolets.

Tal com ha explicat l’edil socialista, es tracta de punts que mantindran la mateixa quantitat i ubicació que els anteriors, és a dir, dos punts al costat de l’estació de Renfe i altres dos situats al passeig Rosa dels Vents a la platja.

Pel que fa al funcionament, els usuaris que vullguen utilitzar este sistema, hauran de descarregar l’aplicació Easy Charger, disponible per a les plataformes IOS i Android, i una vegada donats d’alta l’únic que han de fer és seleccionar el punt on volen fer la recàrrega i procedir a connectar el vehicle al pal.

“Es tracta d’un sistema gratuït per a l’usuari, el qual no disposa de mànegues. D’esta manera, l’usuari ha d’utilitzar la mànega del seu propi vehicle. Un sistema que s’està imposant a tota Europa i que evita els actes vandàlics alhora que avancem cap a una ciutat amb menys contaminació”, ha explicat Arnau, qui ha avançat que el Departament de Mobilitat està desenvolupant un pla, d’ací a un any i mig, per a procedir a la implantació d’uns vint nous punts de càrrega elèctrica que cobrisquen les necessitats dels usuaris.