Gandia incrementa la seua aposta pel turisme de càmpings

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, acompanyat de Juana Peiró, propietària del càmping l’Alqueria, ha comparegut este matí en roda de premsa per anunciar que Gandia posarà en marxa durant els pròxims mesos una ambiciosa campanya de comunicació i participació en fires internacionals amb la finalitat de posar en valor els càmpings de la ciutat. D’esta manera, s’aconseguiria atreure un públic principalment estranger, principalment europeu.

Tal com ha explicat Mascarell, “des de fa anys intentem des del departament augmentar la quantitat de persones que ens visiten i després de la pandèmia el sector del càmping ha patit un increment notable del 13%. Les 1.300 places que tenim actualment arribaran gairebé a les 4.000 quan l’eco resort estiga en marxa. Esta xifra ens convertirà en una de les principals potències al sector a la província de València en un parell d’anys”.

Sobre l’estratègia que s’ha acordat amb els càmpings, Mascarell ha detallat que es posaran en marxa accions de màrqueting i es buscarà millorar el posicionament amb la participació en fires de turisme especialitzades com la celebrada la setmana passada a Alacant, o les pròximes a celebrar en Utrecht o Birmingham, Berlín, entre d’altres.

Per la seua banda, Juana Peiró ha agraït la col·laboració de l’ajuntament. “Els càmpings s’han posat de moda i ajuden a diversificar l’oferta de la ciutat. És un turisme molt internacional. Ara mateix és predominantment procedent d’Holanda, Alemanya i França, encara que també tenim anglesos. Esperem que amb estes accions i la participació a les fires aconseguim assentar esta oferta”, ha assenyalat.

Un altre aspecte que ha destacat Peiró ha estat que els propietaris de càmpings de la ciutat ja estan treballant a crear una associació que els represente “per poder millorar la interlocució amb administracions superiors”.