Gandia inicia la temporada turística amb els serveis de platja en marxa

“Som la segona platja que obri els seus serveis en estes dates i que té la capacitat i solvència per allargar-ne la prestació fins al novembre”. Són paraules de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, qui ha estat acompanyat pel regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, l’edil responsable de Seguretat, Nacho Arnau, i el vicealcalde, Josep Alandete, durant l’acte d’obertura dels serveis de la platja on també han participat representants de la Policia Local, Creu Roja, FCC, empresa encarregada de la neteja; i representants empresarials del sector.

“Tenim un magnífic aparador al qual a poc a poc se sumarà algun servei més com els para-sols i les tumbones”, ha declarat Prieto, qui s’ha referit a dos valors segurs que “tots els visitants valoren i coneixen com a destinació” com són la qualitat dels serveis de la platja de Gandia i la seguretat. “Hem treballat a cada moment per assumir les contingències que han sorgit a causa de la pandèmia i enguany no serà diferent”

L’alcalde també va fer referència a la seua intervenció a la col·laboració públic privada. “Res del que fa l’administració ho fem en solitari. El sector turístic i les nostres empreses ja estan activats per a poder oferir els seus serveis als ciutadans i als visitants”.

Per la seua banda, Vicent Mascarell va incidir que “Gandia és la platja més segura de la Mediterrània i, a més, obrim amb els serveis en marxa durant gairebé 300 dies de l’any. No hi ha pràcticament cap platja del nostre entorn capaç de fer-ho: neteja els 365 dies i seguretat durant gairebé 300 dies”, i ha afegit que la platja estarà a ple rendiment al mes de juny. “Estic convençut que esta serà una gran temporada turística que suposarà una gran oportunitat per a un sector turístic que ha travessat molts problemes a causa de la pandèmia”.

Finalment, Arnau va afegir que des del seu departament, es prestarà el servei de vigilància habitual que s’incrementarà amb els quads, els seegways i els drons durant la temporada alta.